Horsens Fjord - område med mangfoldige geologiske interesser - Stockmarr, Tove (GeologiskNyt, 2005)
I foregående artikel beskrev vi Århus Amts nye hjemmeside om geologiske og landskabelige interesseområder i amtet. Denne artikel er et eksempel på én af de lokaliteter, man kan finde på hjemmesiden.