Geologiske interesseområder - Århus Amts nye hjemmeside om geologi - Nielsen, Erling Fuglsang; Stockmarr, Tove; Thomsen, Richard (GeologiskNyt, 2005)
Århus Amt har i løbet af 2004 og 2005 som led i den generelle regionplansrevision sat fokus på amtets geologiske interesseområder. I alt 77 områder (med tilhørende underlokaliteter) er udpeget som områder, der har særlige geologiske og landskabelige værdier. Disse områder er nu beskrevet og sammenstillet i 77 beskrivelser, der ligger frit tilgængeligt på amtets hjemmeside.