Naturens Kemi - processer og påvirkninger - Sundberg, Per S. (GeologiskNyt, 2005)
Udgangspunktet i “Naturens kemi” er naturen set under en naturvidenskabelig synsvinkel og med hovedvægten lagt på kemi. Bogen omfatter mange forskellige fagområder og er primært beregnet til undervisningsbrug.