Reportage fra Merapi - indonesisk vulkan i udbrud - Pfeiffer, Tom (GeologiskNyt, 2006)
Geologen Tom Pfeiffer havde det held at være ved vulkanen Merapi i Indonesien, da den gik i udbrud i maj i år. Her er historien om hans jagt på et godt billede..