Vulkansk aktivitet - nyt fra de sidste 6 måneder - Plesner, Susanne (GeologiskNyt, 2006)
Inden for det sidste halve år har der som noget lidt ud over det sædvanelige været udbrud i Sydamerika, men det, der nok har optaget de fleste, er aktiviteten fra vulkanen Merapi på Indonesien og det efterfølgende jordskælv.