Gebyrkortlægning i Århus Syd - geologisk, kemisk og hydrologisk datasammenstilling - Hansen, Birgitte; Hjordt, Birthe Eg; Thomsen, Richard; Sørensen, Jette; Kronborg, Christian; Nielsen, Ole Bjørslev (GeologiskNyt, 2006)
Århus Syd-området er et ca. 150 km2 stort område sydvest for Århus i Århus Amt, som er blevet kortlagt i perioden fra 2003 til 2006 (Århus Amt, 2006). Formålet med kortlægningen er at vurdere den fysiske og kemiske tilstand af grundvandsmagasinerne samt den naturlige beskyttelse, sådan at der senere kan udarbejdes indsatsplaner for beskyttelse af grundvandet. Der er i den forbindelse udført forskellige undersøgelser i området.