Naturvidenskabeligt grundforløb - en introduktion til naturvidenskabelig metode - Siewertsen, Lea; Siewertsen, Bjarne (GeologiskNyt, 2006)
“Naturvidenskabeligt grundforløb” er en ny undervisningsbog for gymnasieelever og -lærere. Den kommer godt rundt i mange discipliner og metoder.