Mars og Marsaktiviteter - nye projekter under opsejling - Nørnberg, Per; Gunnlaugsson, Haraldur Páll; Merrison, Jonathan Peter (GeologiskNyt, 2006)
Mars Simulerings Laboratoriet på Aarhus Universitet har bidraget med vigtig viden i forbindelse med Mars-missionerne, og der er også udsigt til, at igangværende projekter kommer i betragtning til NASAs og ESAs Mars-ekspeditioner i 2007 og 2011.