Vulkansk sang - fra vals til hard rock - Laursen, Steen (GeologiskNyt, 2006)
Musik kan digitaliseres, og så er det jo bare en masse tal. Heraf følger, at en masse tal også kan laves til musik. Der skal bare lige sættes en computer til.