Hvorfor læse geologi? - rundspørge blandt de nye studerende - Hjuler, Ulla V. (GeologiskNyt, 2006)
Hvad får en nyudklækket student til at vælge geologi på Aarhus universitet? Vi har stillet de nye geologi/geoteknologi-studerende 10 spørgsmål.