Skeleton Coast National Park - geology to die for - Svendsen, Johan (GeologiskNyt, 2006)
Med maj-måneds fødsel af Shiloh Nouvel (Angelina Jolies og Brad Pitts datter) i Namibia, blev det lille vestafrikanske land – og ikke mindst dets skønhed – allemandseje. Tiden er derfor moden til at berette om to måneders feltarbejde i Skeleton Coast Nationalparken samt dannelsen af de fluvio- oliske sedimenter, der kendetegner denne ørken.