Kortlægning af begravede dale - gebyrkortlægning og undersøgelsesmetoder - Søndergaard, Verner; Sørensen, Jette; Thomsen, Richard; Kronborg, Christian; Nielsen, Ole Bjørslev (GeologiskNyt, 2006)
Århus Amt er i lighed med landets øvrige amter i gang med en omfattende kortlægning af grundvandsressourcerne i Områder med Særlige Drikkevandsinteresser (OSD-områder). Disse områder er beskrevet ved et antal indsatsområder, for hvilke der skal udarbejdes indsatsplaner med henblik på beskyttelse af fremtidens drikkevandsressourcer.