Rend mig i traditionerne - Marcussen, Ib; Østergaard, Troels V. (GeologiskNyt, 2006)
I GeologiskNyt nr. 2 fra dette år bragte vi to indlæg om jordartskortet – et kortere debatindlæg og et længere svar. Denne artikel er et svar på det lange indlæg fra nr. 2