Den omstridte tidstavle - Kvartær eller ikke Kvartær - Piotrowski, Jan; Hjuler, Ulla V. (GeologiskNyt, 2006)
Det diskuteres i øjeblikket, hvordan den geologiske tidsskala i grunden skal se ud. Det er primært Kvartær, diskussionen drejer sig om, men afskaffelsen af Tertiær er også oppe til diskussion!