Andre processer på Jorden - hvordan computernørder tror, det sker - Laursen, Steen (GeologiskNyt, 2006)
Videnskaben er under pres. Andre har deres ideer om, hvordan det hele hænger sammen, og hvilke processer der former jorden. Astrologer, krystalhealere og kloge koner kommer med stadigt fl ere bud på teorier, som en forsker så kan bruge sin tid på at bekræfte eller forkaste. Men de sjoveste er alligevel computernørderne.