Dunarobba - den fossile skov - Svendsen, Nick (GeologiskNyt, 2006)
Italien er et dejligt ferieland. Der er meget at se på også for en geolog. Det følgende forslag til en spændende udflugt er ikke så spektakulært som vulkanerne Vesuv og Etna, men nok et besøg værd.