Diamantfund i Grønland - lovende udsigter - Granat, Henrik J. (GeologiskNyt, 2006)
I Vestgrønland er der nu fundet diamanter i mængder og af en størrelse, der giver håb om rentabel minedrift inden for de næste år. Canadiske diamantjægere er begejstrede. Grønlandske politikere er ikke blege for at kæde de ædle sten og selvstændighed sammen.