Sporfossiler - Andersen, Søren Bo (GeologiskNyt, 2006)
Naturhistorisk Museum i Århus har netop afsluttet vinterens særudstilling “Spor i Tiden”, hvor man har fremvist en storslået samling spektakulære sporfossiler fra hele verden og fra meget store dele af Jordens geologiske historie.