Geologiske kort i Danmark - hvad viser de kvartærgeologiske kort - Gravesen, Peter; Pedersen, Stig A. Schack; Klint, Knud Erik S.; Jakobsen, Peter Roll (GeologiskNyt, 2006)
Denne artikel er et svar på foregående debatindlæg om “det ærlige jordartskort”, hvori forfatterne forklarer bagrunden for fremstillingen af geologiske kort i Danmark.