Hawaii - ferieparadis for vulkanelskere - Plesner, Susanne (GeologiskNyt, 2006)
Turen gik i den forgangne sommer til omkring fire af de Hawaiianske øer, nærmere betegnet øerne Oahu, Maui, Big Island og Kauai. Besøgene på Maui og Big Island var et led i en geologisk ekskursion for medlemmer af Geografforbundet, hvor det faglige indhold var tilrettelagt af forfatteren.