Runesten - verdens ældste inskription, eller...? - Meyer, Hans-Henrik (GeologiskNyt, 2006)
Det er altid spændende at kigge efter sten, når man er på stranden – og nogle gange finder man jo noget virkeligt interessant – fx en “runesten”.