Øl ud af undergrunden - og et spørgsmål om etikette - Larsen, Gunnar (GeologiskNyt, 2006)
Væksten af kvalitetsøl fra små bryggerier fortsætter, nu også med de geologiske lags indvirkning på grundvandet som medspiller. Og de første geologiske motiver er dukket op på etiketterne.