Forsteninger fra Danmark - en ny fossilbog fra Geografforlaget - Andersen, Søren Bo (GeologiskNyt, 2006)
I slutningen af 2005 dukkede en ny fossilbog op – den er udgivet af Geografforlaget og med dette forlags ry for smukke og gode bøger, ser man naturligvis med spænding frem til indholdet af dette seneste skud på stammen. Og jeg kan på forhånd sige, at man æstetisk får sig nogle meget gode oplevelser med bogen – der er smukke billeder og illustrationer hele vejen igennem (i øvrigt fotograferet af forfatteren, der af fag er fotograf).