Geologi og grundvand i 3 D - GeoScene3D - nyt værktøj til præsentation - Nebel, Lars N.; Hagensen, Tom F.; Thomsen, Richard (GeologiskNyt, 2006)
Århus Amt har som det første amt i Danmark valgt at offentliggøre sine resultater fra den omfattende kortlægning af grundvandsressourcerne på internettet ved hjælp af 3D-grafik. På amtets hjemmeside er det muligt at bevæge sig rundt både over og under jordoverfladen og betragte de geologiske data fra alle vinkler – nærmest som i et computerspil.