Devils Tower - International rumhavn og søjletrakyttens mester - Hjuler, Morten L. (GeologiskNyt, 2009)
Devils Tower! Den knap 400 meter høje, ensomt beliggende keglestub i Wyomings flade landskab har med sit mystiske udseende fostret mange røverhistorier, men er samtidig et besnærende geologisk fænomen.