70 cm kitinfætter - i Kultiden hed væksthormonet ilt - Hjuler, Morten L. (GeologiskNyt, 2009)
Hvordan kunne en guldsmed for ca. 300 mio. år siden udvikle et vingespand på uhyrlige 70 cm, når guldsmede i dag kun klarer 10 cm...? Hemmeligheden ligger i datidens atmosfære!