Solens mystiske godnat - det flygtige grønne glimt - Hjuler, Morten L. (GeologiskNyt, 2009)
Når solen går til ro bag horisonten, sender den en sjælden gang en sidste kort hilsen i form af et grønt glimt. Selvom fænomenet har en videnskabelig forklaring, er det også omgærdet af mystik…