Søpindsvin og danekræ - flotte fund fra hele landet - Andersen, Søren Bo (GeologiskNyt, 2009)
Langt de fleste danskere kender ordet søpindsvin og måske især som “forstenet søpindsvin” – det er jo disse meget specielle flintesten med fine prikker og linier, som man finder ved stranden, eller hvor der ellers er mange sten til stede her i Danmark.