Optimeret brug af geodata - udvikling af SiteFX til danske forhold - Scharling, Peter (GeologiskNyt, 2008)
Indtil nu har firmaer og institutioner ikke haft adgang til et værktøj, der effektivt har formået at integrere og strukturere data fra Jupiter, Gerda samt lokale projektdata. Her præsenteres værktøjet, SiteFX – en geodatabase, der er videreudviklet til nem og ligefrem håndtering af alle danske såvel som udenlandske geodata. SiteFX indeholder ligeledes et modul til effektiv visualisering, analyse og rapportering af geokemiske data.