Geologiens Dage 2008 - kom ud og oplev geologien i september - Hjuler, Ulla V. (GeologiskNyt, 2008)
Geologiens Dage afholdes i år landet over lørdag d. 27. og søndag d. 28. september, hvor der bliver mulighed for at komme på ekskursioner, høre foredrag, se udstillinger og meget mere.