Menneskeskabte emissioner af CO2 medfører en signifikant og potentielt katastrofal opvarmning - von Hessberg, Philipp (GeologiskNyt, 2008)
Følgende indlæg er et modsvar til Ole Humlums Klima og CO2 bragt i GeologiskNyt nr. 2-2008.