Turen går til... - Azorerne - Svendsen, Nick (GeologiskNyt, 2008)
Azorerne ligger midt i Atlanterhavet og er et af Europas aktive vulkancentre. Denne artikel beskriver en af øerne i Azorerne, nemlig São Miguel.