Familie på vulkaner - Laursen, Steen (GeologiskNyt, 2008)
To ugers ferie på Tenerife, og øen er én kæmpe-vulkan med så mange små og store vulkankegler, som der er lopper i en hundepels. Den højeste tinde strækker sig 3.715 m op over havet, men da det her er en familieferie, holder vi os til lopperne.