Månedens mineral - beryl - Hjuler, Ulla V. (GeologiskNyt, 2008)
I februar kunne besøgende på Geologisk Museum i København glæde sig over synet af de mange fine fluoritter, der var udstillet. I marts er månedens mineral beryl, og de udstillede stykker er bestemt også værd at kigge nærmere på.