DGFs Årsmøde 2008 - spændende nyt fra polarforskningen - Hjuler, Morten L. (GeologiskNyt, 2008)
En spændende foredragsrække med fokus på polarforskning samt en rekordstor tilslutning på over 100 deltagere gjorde DGF’s årsmøde 2008 til en sikker succes.