De danske glaciale dannelser - undersøgelsesmetoder og resultater - Plesner, Susanne (GeologiskNyt, 2008)
“De danske glaciale dannelser – undersøgelsesmetoder og resultater” af Ib Marcussen, Knud Binzer og Troels V. Østergaard er et modsvar på den kritik som toneangivende, danske kvartærgeologer gav på “Danmarks Geologiske Seværdigheder” udgivet i 2003 fra Politikens Forlag af de netop nævnte forfattere.