Klima og Kosmos - en ny teori om global opvarmning - Thøgersen, Jan (GeologiskNyt, 2008)
Svensmark og Calder har skrevet denne lærerige og vellykkede bog om en meget kontroversiel klimateori – kosmisk stråling.