Vulkansk aktivitet - sidste halvår af 2007 - Plesner, Susanne (GeologiskNyt, 2007)
For første gang i vulkanopdateringens “levetid” på GeologiskNyt har der været aktivitet fra vulkaner i Mellemøsten. Denne aktivitet hænger sammen med aktiviteten i den Afrikanske Riftzone, der jo strækker sig op gennem Det Røde Hav. Afrika er ligeledes kommet med på landkortet igen efter at have været fraværende i første halvår af 2007. Til gengæld er der stilhed i Det Indiske Ocean.