Geologi i Nordspanien - geologi så det basker - Svendsen, Johan Byskov (GeologiskNyt, 2007)
Området mellem Barcelona og Pamplona i det nordlige Spanien byder på et sandt overfl ødighedshorn af spektakulær geologi. Hvad enten man ønsker at studere den generelle sedimentologi, feltanaloger til producerende felter i den danske Nordsø, den strukturelle udvikling af Pyrenæerne – eller blot vil nyde den fantastiske natur – så er området klart anbefalelsesværdigt.