Mineral-guide - Hjuler, Ulla V. (GeologiskNyt, 2007)
Der er indtil videre udkommet 4 bøger i serien Mineral-guide, som hver især fortæller om mineraler eller relaterede emner på Grønland. Desuden er der planlagt to emner mere i serien.