Vulkanferie i Ungarn - Laursen, Steen (GeologiskNyt, 2007)
En uges familieferie i et tiptop moderne ungarsk sommerhus proppet med legetøj har sin egen charme. Godt vejr, god tid, ungarsk mad på bål, og ungerne elsker det hele. Men en god ferie kræver mere end familien og en nabohøne, som ligner Archaeopteryx.