De vertikale drænrør - også kaldet trykudligningsmoduler fra SIC - Vestergaard, Lars (GeologiskNyt, 2007)
Trykudligningsmodulerne har været kilde til megen diskussion. Hvordan får vi en uvildig verifi cering og afgrænsning af rørenes virkningsmekanisme?