Stein - bergarter, mineraler, fossiler - Flansmose, Peder (GeologiskNyt, 2007)
Bogen, som er en del af serien “på TUR bøker” fra Tun Forlag, er en lille handy bog i lommeformat på 68 sider med spiralryg og trykt på kraftigt plastbehandlet papir, så den kan tåle vejrliget. Den er skrevet på norsk og omhandler udelukkende beskrivelser af norske mineraler.