Geocenter Møns Klint - et besøg værd - Laursen, Steen (GeologiskNyt, 2007)
Møns Klint er blevet udstyret med et yderst diskret geocenter til et yderst indiskret millionbeløb, og det er der kommet et enestående oplevelsescenter ud af. Her handler det om at hænge Møns klint og natur op på mikrosmå kokkolitter og tonstunge kalkskred.