Landet blir til - Norges geologi - Nielsen, Jan Kresten; Nielsen, Jesper Kresten (GeologiskNyt, 2007)
Bogen Landet blir til - Norges geologi blev udgivet kort tid før jul sidste år og lanceret på en konference i det Norske Videnskapsakademi i Oslo. På initiativ fra Norsk Geologisk Forening er denne bog om Norges geologiske historie blevet til. Udover alle forventninger er bogen allerede blevet en stor succes i Norge - med over 2.100 forudbestillinger fra sponsorer, medlemmer og andre interesserede. Første oplag på 7.000 eksemplarer er blevet solgt på under 2 måneder. Den vil utvivlsomt få mange flere læsere. Andet oplag er netop trykt.