Um'erne gennem 30 år - hvor er de, og hvad arbejder de med? - Hjuler, Ulla V. (GeologiskNyt, 2007)
Forfatteren var så heldig at blive inviteret med til det festlige ultimative UM-møde II i 2007. I den forbindelse vovede jeg at forstyrre festdeltagerne med nogle spørgsmål, som de besvarede under arrangementet.