UUMM II - det ultimative UM-møde II 2007 - Wilson, J. Richard (GeologiskNyt, 2007)
Richard Wilson har haft rigtigt mange studerende gennem sin tidsom lektor på Geologisk Institut i Århus, og for anden gang siden 2003 mødtes han med mange af sine gamle og nuværende studerende 19.maj - 38 ud af 60 UM-medlemmer var mødt op.