Hvid kryptonit fundet i Serbien - bliver "Superman Returns" den sidste film? - Laursen, Steen (GeologiskNyt, 2007)
Geologerne i Jadar Dalen i Serbien fik sig noget af en overraskelse, da engelske mineraloger udtalte deres dom over det mineral, som netop var kommet op af Balkans undergrund. Det var intet mindre end det Supermandsomstyrtende mineral kryptonit.