Hvad jeg har set i moleret! - cd om fossilerne i moleret på Mors og Fur - Hjuler, Ulla V. (GeologiskNyt, 2007)
Moleret er kendt for sine talrige askelag og et meget bredt spektrum af fossiler. I 2006 udgav Moler Museet på Mors en cd om disse spektakulære fossiler, som man kan finde i moleret.