MRS - oplagt kortlægningsmulighed i Danmark - Nielsen, Mette Ryom; Chalikakis, Konstantinos; Petersen, Klaus; Vindum, Jette (GeologiskNyt, 2007)
MRS-metoden er oplagt at implementere i grundvandsressourcekortlægningen af den simple grund, at den kan bruges til at kortlægge vigtige parametre som vandindhold og permeabilitet, hvilket ingen andre overflademetoder kan. Rambøll har længe arbejdet på at muliggøre en optimering og tilpasning af MRS metoden til de danske forhold, og i foråret 2006 lykkedes det at indsamle MRS-data af meget høj kvalitet.